DIN FREMTID

Du bliver eftertragtet
Hos os får du de bedste værktøjer til at udvikle dit talent både på det faglige og personlige plan. Du får mulighed for at blive en kompetent sælger med en erfaring og viden, som gør dig eftertragtet på arbejdsmarkedet og som giver dig en kommunikationsmæssig kompetence der er guld værd til jobsamtalen, eksamen og i dit privatliv.

Læs mere

Silas Christensen

 

Direktør hos TM Fabrikken

Det fedeste ved min stilling er, at det er en ekstrem målbar branche, hvor man hurtigt kan se, om det er en succes eller ej. Man arbejder med ekstremt mange forskellige typer kunder, hvor man kan tilpasse medarbejderne til hver kunde. Det er en meget alsidig branche, og der er plads til alle.

 

Hvornår kunne du virkelig mærke, at du rykkede dig i din karriere?

 

Der var 2 steps da jeg rykkede mig. Det første step var, da jeg blev projektleder hos 5R Marketing, Det næste step var, da jeg startede TM Fabrikken i Herning, hvor jeg skulle sikre den rette kultur for alle medarbejdere.

 

Hvad overraskede dig mest ved din stilling?

 

Det der har overrasket mig mest, er helt klart at vi skaber vores egen sure contra glade kunder. Jeg tror ikke på held i telemarketing branchen. De handler om, hvordan vi uddanner vores medarbejdere.

 

Birghita, HR chef i Sales Academy

Birgitha

 

HR Chef

Hvad er det bedste ved at være ansat i telemarketingbranchen?

 

Mangfoldigheden – jeg har et humanistisk og positivt livssyn –  jeg tror på det bedste i andre mennesker og udviser forståelse. Jo flere forskellige vi har ansat jo mere producerer vi.

 

Hvordan har din karriere vej været indtil nu?

 

Jeg har været med fra første dag og kender 5R Marketing som mit eget hjem. Jeg er vokset med 5R! Jeg sad for 7 år siden som Projektleder – inden jeg blev HR Chef.

 

Hvilke muligheder giver telemarketingbranchen dig?

 

Hvis man kan klare sig i telemarketingbranchen kan man klare sig alle steder!

 

“De bedste salgstalenter”

 

Jeg valgte at starte min karriere i telemarketingbranchen som studiemedarbejder, og da jeg så fik en fod indenfor, synes jeg at det var en rigtig god måde at udvikle mig selv på. Jeg synes især, at jeg havde en svaghed overfor direkte salg, hvilket jeg hurtigt fik lavet om til en styrke.

 

Hvornår kunne du virkelig mærke at du rykkede dig i din karriere i telemarketingbranchen?

 

Jeg kunne virkelig mærke, at jeg rykkede mig i min karriere, da jeg gik fra at være sælger til at være supervisor. Her fik jeg mere ansvar, og jeg var ikke i tvivl om, at dette job var med til at skabe en karriere, som jeg særligt kunne bruge til noget fremadrettet.

 

Hvad er det bedste, du har taget med videre fra telemarketingbranchen?

 

Det bedste som jeg har taget med videre, er at jeg er blevet den udadvendte person, som jeg er i dag. Jeg har fået en stærkere personlighed både professionelt og personligt, som er noget, jeg gør brug af hver dag både på og uden for arbejdet.

 

Christian Thygesen, Lego 

Start din salgskarriere

Bliv en af vores talenter – ansøg her

 

Ansøg her