Hvem står bag?

5R Gruppen

5R Gruppen er en sammenslutning af telemarketingvirksomheder, der hjælper i fællesskab en lang række af landets førende virksomheder med at skabe omsætnings- og indtjeningsvækst samt tilfredse kunder.

Læs mere

5R GRUPPEN

5R Gruppen er en sammenslutning af telemarketingvirksomheder, der hjælper i fællesskab en lang række af landets førende virksomheder med at skabe omsætnings- og indtjeningsvækst samt tilfredse kunder.

 

Samlet er vi omkring 1.000 engagerede medarbejdere fordelt over hele landet samt i vores afdeling i Malaga Spanien.

 

Hvert selskab i gruppen har deres egen kultur og identitet. Men vi arbejder sammen om uddannelse og kompetenceudvikling af vores vigtigst ressource – dig som medarbejder. Det gør vi ud fra en fælles forståelse af, at vi ønsker at booste din personlige udvikling indenfor primært kommunikation og salg.

 

VORES 5R VÆRDIER

Respekt
Vi har respekt for hinanden, respekt for kunden og kundens forretning – og vi behandler altid vores kunders kunder med respekt.

 

Ressourcer
Vores vigtigste ressource – og vigtigste tilbud til kunderne – er vores medarbejdere. Dem bruger vi mange ressourcer på at udvikle og motivere, så vores kunde får mest muligt ud af sine ressourcer.

 

Relationer
Vores forretning, og moderne marketing, handler om relationer. Gode interne relationer hæver vores præstation, gode kunderelationer sikrer, at opgaven defineres og løses rigtigt og gode relationer til kundens kunder baner vej for gode resultater.

 

Rettidighed
Vores succes afhænger af evnen til at tage dialogen med kundens kunder, når de oplever at dialogen er relevant – og af kunderelationer baseret på rettidig opgaveløsning med rettidig og grundig opfølgning.

 

Resultater
I sidste ende handler det hele om resultater. Vores mål og forventninger defineres på forhånd sammen med kunden, og vores resultater er altid målbare.

Virksomheder i Sales Academy

5R Marketing

5R Marketing er en telemarketing virksomhed med en central beliggenhed i Aarhus C, som laver målrettet og målbar én-til-én-kommunikation.

salgsbureauet

Salgsbureauet et telemarketingbureau, som har salgsopgaver som mødebooking, annoncesalg og abonnementssalg som hovedopgaver. Virksomheden ligger i Odense C.

telemarketingbureauet

Telemarketingbureauet ligger i Svendborg, og de beskæftiger sig med alle former for telemarketing såsom mødebookinger, kundeservice og direkte salg på både BTB og BTC markedet.

5R Marketing, Spain

5R Marketing Spain er en telemarketingvirksomhed beliggende i den spanske by Malaga, som primært beskæftiger sig med direkte salg indenfor både BTC og BTB markedet.

avita

Virksomheden AVITA har kontor i Næstved, og de laver direkte salg for deres kunder og arbejder også med for eksempel leadgenerering og winback-kampagner.

Danmark Málaga