Karrierevejen

Din uddannelse
Når du bliver ansat hos os, er du sikret branchens bedste salgsuddannelse, som udvikler dig både fagligt og personligt. Du får de vigtigste kompetencer til at blive en professionel og kompetent sælger.

Læs mere

Salgsakademiet – din karriere

Uddannelsen starter med en 14-dages opstartsplan, hvor du bliver sat ind i alle systemer for at sikre, at alt det basale er på plads.

 

Herefter følger fire moduler, som kører over en periode på fem uger. Her får du løbende personlig sparring, coaching og én til én samtaler, som i høj grad vil udvikle dig.

 

Det er starten på din karriere hos os, som kan danne grobund for resten af dit arbejdsliv.

Kontaktfasen

1. modul

På det første modul bliver du klædt på til en god præsentation, når du henvender dig til andre mennesker. Vi bedømmer andre på bare få sekunder! Så din indledende præsentation har stor betydning for, om du får succes med din henvendelse. Det handler om at give det rigtige indtryk lige med det samme. Du får færdigheder, som du kan bruge, inden du griber telefonen og de første 20 sekunder af samtalen.

Kundeprofiler

2. modul

På andet modul lærer du om forskellige kundeprofiler og får viden om de mennesker, du skal henvende dig til. Det er en vigtig forudsætning at kende til og forstå sin målgruppe for at kunne kommunikere bedst muligt med dem.

Præsentation og spørgeteknikker

3. modul

På tredje modul får du viden om gode præsentationer og gode spørgeteknikker. Du lærer at stille de rigtige spørgsmål på de rigtige tidspunkter, og du lærer at henvende dig til andre mennesker, fange deres opmærksomhed og nå igennem med dit budskab.

Præsentations-

og afslutnings-teknikker

4. modul

På det sidste modul lærer du om gode lukketeknikker i en samtale. Du lærer at lukke salget og at slutte henvendelsen godt af.

Start din salgskarriere

Bliv en af vores talenter – ansøg her

 

Ansøg her